Skip to content

Conferinţa „Succes pentru România dă START-ul la antreprenoriat”

Succes pentru Romania„Succes pentru România dă START-UL la antreprenoriat” este prima conferinţă din cadrul proiectului cu acelaşi nume, care îşi propune promovarea succesului bazat pe principii şi valori, precum şi accentuarea conceptului că doar împreună suntem mai puternici. Ne dorim ca prin Succes pentru România să creăm şi să susţinem o comunitate de tineri profesionişti.

În societatea în care trăim este foarte important ca modelul tinerilor să fie format din oameni care au reuşit în viaţă, care au pornit de jos, antreprenori şi tineri care sunt oricând dispuşi să împărtăşească din succesele şi eşecurile drumului lor. Pentru o dezvoltare continuă, tinerii au nevoie de susţinerea unui mentor care să le îndrume paşii către succes.

Astfel, conferinţa „Succes pentru România dă START-UL la antreprenoriat” se adresează studenţilor care îşi doresc o carieră profesională solidă, tinerilor care vor să-şi facă o afacere într-o ţară ca afară şi nu în ultimul rând antreprenorilor care îşi doresc să exceleze participând la crearea unei comunităţi de oameni de succes. Ne dorim să susţinem ideea de dezvoltare personală continuă pentru o carieră de succes şi o viaţă împlinită; să ajutăm la conştientizarea şi dezvoltarea adevăratului potenţial din fiecare tânăr pentru descoperirea paşilor către succes, dar şi să motivăm tinerii să producă o schimbare în societatea românească.

Sâmbătă 17 noiembrie 2012, de la ora 09.00 la Crystal Palace Ballrooms, Sala Atena, adresa Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucureşti, CONSTRUIM VIITORUL ÎMPREUNĂ cu:

_MG_0159-2Nader ASHCHI, CEO la Success Story International, Antreprenor, Autor şi Speaker Motivaţional

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul antreprenoriatului şi dezvoltării profesionale şi personale, transformă corporaţii şi mii de persoane prin intermediul programelor sale unice şi puternice, seminariilor şi conferinţelor. Învăţaturile şi sfaturile lui nu sunt doar despre bani, ci despre viaţă şi scopul acesteia.

hurezeanu_20090911_225RUCSANDRA HUREZEANU — Manager Ivatherm.

Este fondatoarea şi directorul general al Ivatherm, prima companie românească producătoare de dermatocosmetice, cu apă termală Herculane, având ea însăşi formaţie medicală şi provenind dintr-o familie cu dublu background, medical şi antreprenorial.

 

marius-gheneaMARIUS GHENEA – Antreprenor

Se prezintă ca: tată, soţ, prieten şi, nu în ultimul rând, om de afaceri. Este o persoană ce se bucură de notorietate în Romania, în primul rând ca om de afaceri de succes, dar şi ca business angel, antreprenor în serie şi profesor de antreprenoriat.

 

poza peter2

PÉTER BARTA — Director Executiv Fundaţia Post-Privatizare.

Cu peste 14 ani experienţă în management, a fost implicat în numeroase proiecte naţionale şi internaţionale, colaborând cu instituţii şi companii precum Consiliul Europei, SMURD România şi Fundaţia “Academy for Educational Development”.

 

bobby-voicu

BOBBY VOICU — Fondator Mavenhut.

Este pasionat de tot ce înseamnă mediu online, marketing şi management.

 

 

 

Pentru a participa la conferinţă puteţi achiziţiona bilete prin My Ticket şi în reţeaua magazinelor partenere. Detalii asupra pachetelor de bilete le găsiţi aici  www.succespentruromania.ro

Programul conferinţei:

09.00-10.00 Înregistrarea participanţilor.

10.00-10.15  Deschiderea lucrărilor conferinţei – Moderator: Dragoş PREDA.

Modul I Dezvoltare Profesională.

10.15-10.45 Péter BARTA – “De la idee la primii paşi în a fi propriul tău şef.“

10.45-11.00 Q&A

11.00-11.30 Marius GHENEA – “Primul profit, primii investitori, cum cresc mai departe?”

11.30-11.45 Q&A

Modul II Poveşti de Succes.

11.45-12.30 Rucsandra HUREZEANU – “O combinaţie câştigătoare: perseverenţă şi profesionalism.”

12.30-13.15 Bobby VOICU – “Succesul este suma eşecurilor”

13.15-13.35 Ovidiu CHIOREAN, CrossPoint Finance – “Valoare – creaţie şi realizare”

13.35-14.00 Marius ANDRA, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

14.00-15.00 Pauză de networking şi cafea (prânz).

Modul III Dezvoltare personală.

15.00-15.20 Loredana Latis – “Descoperă ce este cu adevarat important pentru tine”

15.20-16.30 Nader ASHCHI – “Îndrăzneşte să visezi acum.”

16.30-17.00 Pauză de networking şi cafea.

17.00-18.00 Nader ASHCHI

18.00-18.15 Închiderea lucrărilor conferinţei

Partenerii care ne susţin în acest proiect: Fundaţia Post PrivatizarePatronatul Tinerilor Întreprinzători din RomâniaCrystal Palace BallroomsMy TicketWall StreetCalendar evenimenteStartups.roStudenţie.roRomânia PozitivăAKCEESGhimpeleEDUCATIVAAIESECBOSIEDPQ QVORUMBEST BucureştiASCIGUniversitatea BucureştiIvatherm, Vobiscum, Smart Branding, 360 Revolution, Leaders Foundation, Rotary, Rotaract Triumph, I Am Training Studio, LSRS, USR, BEST, ASCIG, ASAGRI, Manageri in Dialog, GRASP, AEGEE, AYI, ASJC, VIP, DaAfaceri, Universitatea Bucuresti, Universitatea Romano Americana, Clubul Studentilor Universitatii Romano-Americane, Facultatea de Management – ASE Bucuresti.