Skip to content

Masa rotundă „Bune practici și dificultăți în implementarea proiectelor cofinanțate prin POSDRU în perioada 2014 – 2015

Asociația „Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă” organizează miercuri, 22 iunie, începând cu ora 10:00, la Romanian-American Foundation, masa rotundă „Bune practici și dificultăți în implementarea proiectelor cofinanțate prin POSDRU în perioada 2014 – 2015”.

Dezbaterea urmărește identificarea dificultăților cu care s-au confruntat beneficiarii proiectelor finanțate prin POSDRU 2007 – 2013, 3.1. și 6.1, în mod specific pe componenta de implementare a schemelor de minimis pentru firme for-profit și organizații non-profit, în vederea transferului de bune practici și soluții către proiectele finanțate prin POCU. Rezultatele dezbaterii vor fi înaintate Ministerului Fondurilor Europene în vederea îmbunătățirii mecanismului de gestionare ale fondurilor.

În cadrul mesei rotunde vor fi dezbătute următoarele:

  • Finanțarea și creșterea volumului de activitate și a competitivității din sectoarele economice;
  • Eficientizarea activităților de raportare și monitorizare;
  • Crearea unui cadru optim pentru asigurarea sustenabilității proiectelor;
  • Mecanisme de finanțare.

Alături de dumneavoastră vor participa oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene, beneficiari ai proiectelor POSDRU, AP. 3.1, AP 6.1., parteneri sociali, organizații nonguvernamentale și experți din cadrul proiectelor.

Toți cei interesați să se alăture acestei inițiative și să participe la eveniment, sunt invitați să se înscrie trimițând un e-mail pe adresa comunicare@crca.ro și menționând cele mai stringente probleme cu care s-au confruntat în implementarea unor astfel de proiecte.

CONTACT PRESĂ

Alina Aura Gheorghe | alina.gheorghe@crca.ro | 0762.248.178

 —

Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă este o asociație nonprofit a cărei misiune este de a promova cetățenia activă prin sprijinirea implicării, civismului și a responsabilității. Credem că fiecare individ are un rol important în progresul societății din care face parte. De aceea, promovarea cetățeniei active prin crearea instrumentelor necesare pentru stimularea implicării active a fiecăruia dintre noi în spațiul public reprezintă cea mai importantă direcție de acțiune.