Skip to content

Pe 1 iunie pedalează alături de Social Gym pentru o cauză nobilă

Social Gym sărbătorește Ziua Internațională a Copilului prin 2 ore speciale de spinning organizate sub forma unui eveniment caritabil. Inițiată de Spinning România, campania de strângere de fonduriRide for a Smile! – își propune vină în sprijinul copiilor mai puțin favorizați, dar și să încurajeze spiritul responsabil al comunității de sport.

Banner portrait Ride for a smile

Pe 1 iunie te așteptăm să te alături inițiativei noastre și să participi la una din cele 2 clase de spinning organizate de Social Gym:

19:10 – 20:00 | Spinning cu Mihalea | 14 locuri

20:20 – 21:10 | Spinning cu Claudia | 14 locuri

Pentru a participa la clasele de spinning, te încurajăm să donezi, jucării, haine, dulciuri, rechizite sau bani la recepția clubului.

Rezervă-ți un loc trimițând un e-mail pe adresa office@socialgym.ro.

Evenimentul Ride for a Smile! este deja la a doua ediție, iar acesta se desfășoară în paralel în mai multe cluburi de fitness și aerobic din România.

—-

DESPRE SOCIAL GYM

Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

—-

CONTACT PRESĂ: Alina Aura Gheorghe  PR & Communication Manager | 0736 467 772 | alina.gheorghe@socialgym.ro.