Skip to content

SOCIAL GYM FITNESS FUEL: READY FOR SUMMER | 17 – 18 mai

Social Gym dă startul pregătirilor pentru vară cu un nou eveniment organizat pe 17 și 18 mai în parteneriat cu Top Vegan: FITNESS FUEL: READY FOR SUMMER.

Cover-Fitness-Fuel

Am pregătit pentru voi 2 zile de antrenamente care nu ar trebui să lipsească din rutina voastră dacă doriți să fiți în formă maximă toată vara: total body workout, spinning, aerodance, step aerobic, yoga și abs & thighs. Consultă programul evenimentului aici!

Pentru că veți avea nevoie de energie maximă pe durata antrenamentelor, începem evenimentul cu o sesiune de Vegan Shots – băuturi sănătoase oferite de Top Vegan. În plus, participanții vor avea șansa să câștige premii surpriză!

***

Participarea este GRATUITĂ pentru clienții Social Gym! Taxa de participare este de 10 lei/clasă și se achită la recepția clubului.

Înscrie-te trimitând un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunând la recepția clubului, menționând clasa și ora la care dorești să participi.

***

FIT & READY FOR SUMMER  –  OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU VARĂ!

Dacă ți-au plăcut antrenamentele noastre, nu uita să-ți achiziționezi abonamentul FIT & READY FOR SUMMER la prețul special valabil doar până pe 15 iunie!

FULL GYM ACCESS | 1 LUNA

NELIMITAT fitness + aerobic + 1 invitatie gratuita = 189 lei

NELIMITAT fitness + aerobic + spinning + 1 invitatie gratuita = 229 lei

FULL GYM ACCESS | 3 LUNI

NELIMITAT fitness + aerobic + 3 sedinte de masaj + 3 invitatii gratuite = 499 lei 

NELIMITAT fitness +aerobic + spinning + 3 sedinte de masaj + 3 invitatii gratuite = 589 lei

DESPRE SOCIAL GYM

Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

—-

CONTACT PRESĂ: Alina Aura Gheorghe  PR & Communication Manager | 0736 467 772 | alina.gheorghe@socialgym.ro.